GSF 7. Mezuniyet Töreni

27 Haziran 2019 Perşembe

Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni.

Güzel Sanatlar Fakültesi fuaye alanında 17/06/2019 tarihinde düzenlenen Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 7. Mezunlarını uğurladığı, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreninde, Akçaabat Kaymakamı Sayın Soner Şenel, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Volkan ÖZEREN  ve Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turan BEKTAŞOĞLU bulunmuşlardır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sonay ÇEVİK açılış konuşmalarını yapmış, ardından Akçaabat Akçaabat Kaymakamı Sayın Soner Şenel’ in konuşmaları yer almıştır.

Protokolün ve öğretim elemanlarımızın derece alan ve tüm mezunlara belgelerini taktiminden sonra, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sonay ÇEVİK’in Mezunlarımıza Mezuniyet Yeminini yaptırmış, ardından kep atma ile tören sona ermiştir.

Fakülte çapında derece alan mezunlar:
Fakülte ve Bölüm 1.si Çiğdem KELEŞ
Fakülte ve Bölüm 2.si Özge ÖZDEMİR